2 6 opacity
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow
  • Slideshow

Sollentuna

Vi är specialister på att samordna personlig assistans för personer, både vuxna och barn med funktionsnedsättning. Personligt och tillgängligt.

Personlig-Assistans-SollentunaFöretaget har verksamhet i Sollentuna. Du kan välja på fler sätt att komma i kontakt med oss:

Därför ska du välja oss som assistansbolag!

Personligt

Du får en av våra eldsjälar som jobbar nära dig med ett personligt engagemang. Vårt motto är att ingen ska få känna sig isolerad. Din personliga assistent kan hjälpa dig med dina aktiviteter som utflykter och träning etc.

Bra villkor

Både som brukare och anhörig ska du känna dig trygg. Oavsett vilket avtal du väljer finns tillgång till rådgivning. Din personliga assistent har bra anställningsvillkor vilket borgar för bra kvalitet och trygghet.

Enkelt

Våra kunder upplever oss som flexibla och nära dig. Detta borgar för att du upplever ett bra värde på din omsorg. Vi utför personligt assistans till individer som är till nytta direkt och i framtiden.

Vår verksamhet bedrivs med engagemang för dig som kund. Det innebär att vi hela tiden strävar efter att möta nya behov i verksamheten och ständigt investerar resurser till utveckling av personlig assistans. I en bransch som präglas av internationella koncernerbolag som har ett mål att skapa ensidiga vinster till enskilda ägare, fungerar vi som ett starkt alternativ. Vi utför uppdrag åt stat och kommuner, därför använder vi alla resurser till en verksamhet som stödjer de assistansberättigades vardag samt förbättrar för assistenter i deras unika hantering av personliga assistans. Det här gör att vi skiljer oss och skapar en hållbar utveckling för framtiden.

Här kan du läsa mer om oss.

KONTAKT

Telefon: 08-562 976 00

POSTADRESS

Sollentunavägen 63
191 40 Sollentuna

Orgnr: 556833-7447